FAQ

Despre abonament

Ce este un abonament?

Abonamentul de paine Savoro, valabil timp de 30 de zile de la achizitionare, iti livreaza painea la job in zilele saptamanii pe care le-ai selectat. Aceasta este modalitatea prin care Savoro iti asigura necesarul de paine sanatoasa si hranitoare.

Cum pot sa ma abonez?

Selecteaza unul dintre cele 3 abonamente disponibile in sectiunea Aboneaza-te. Completeaza zilele de livrare, numarul de paini dorite si datele de livrare, apoi apasa butonul Trimite comanda. Dupa efectuarea platii, vei primi un e-mail de confirmare. Abonamentul este valabil 30 zile de la data inregistrarii.

Pe cate luni pot sa ma abonez?

Abonamentul dureaza o luna de la ziua efectuarii platii. Cu 2 zile inainte de incheierea lunii de abonament vei primi un email pentru a-ti aminti sa-ti continui abonamentul. Odata ce plata va fi efectuata, painea va continua sa iti fie livrata ca pana acum.

Cum pot sa platesc abonamentul?

Plata se poate face online cu card bancar prin EuPlatesc prin urmatoarele tipuri de carduri: Visa/Maestro/Mastercard.

Daca ai ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul tau in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

Tehnologia "3-D Secure" asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata (in niciun moment) pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Ce se intampla daca sunt in concediu si vreau ca abonamentul meu sa fie inactiv pe perioada concediului?

Daca se intampla sa nu te afli la birou in zilele de livrare, te rugam sa ne scrii un e-mail cu titlul “Amanare comanda” la office@savoro.ro cu cel putin 24 de ore inainte de a pleca. Nu uita sa specifici data de la care doresti sa reiei abonamentul. Livrarile programate in perioada concediului vor fi reportate, iar abonamentul tau se va prelungi cu numarul de livrari din perioada concediului.

Livrarile programate pe perioada concediului se vor reporta. Astfel, abonamentul tau se va prelungi cu numarul de livrari din perioada in care nu ai putut primi painea Savoro.

Ce se intampla daca o zi de livrare coincide cu o sarbatoare legala?

Poti sta fara grija! Desi nu livram in zilele de sarbatoare legala, abonamentul tau se va prelungi automat cu un numar de livrari egal cu numarul de zile de livrare care coincid cu o zi de sarbatoare legala.

Exemplu : La abonamentul "Des, ca-i bun si sanatos" (livrare 5 zile/saptamana) achizitionat incepand cu 1 august painea nu se va livra pe 15 August (zi de sarbatoare legala), iar ultima zi de livrare va fi 1 Septembrie.

Cum pot sa ma dezabonez?

In cazul in care doresti intreruperea abonamentului, ne poti trimite un email la adresa office@savoro.ro .

Pot sa-mi personalizez abonamentul?

Ne bucuram ca te-ai gandit la acest aspect! De indata ce personalizarea abonamentului va fi posibila, vei fi printre primii care afla.

Despre livrare

Unde se livreaza painea Savoro ?

Abonamentele Savoro sunt livrate la sediile de firma din Bucuresti si localitatile invecinate din judetul Ilfov.

Cand si unde primesc painea?

Painea este livrata intre orele 10 – 16, la receptia companiei la care lucrezi.

Cum sunt anuntat cand vine comanda?

Vei primi un mesaj pe telefon cu 15 minute inainte de livrarea comenzii. In cazul inca nu poti ajunge sa ridici personal painea aceasta va fi lasata la receptia companiei la care lucrezi.

Ce se intampla daca nu primesc comanda/primesc altceva decat am comandat ?

In eventualitatea in care painea nu ajunge la tine, te rugam sa ne contactezi la adresa office@savoro.ro . Echipa Savoro va solutiona in cel mai scurt timp problema.

Care sunt costurile de livrare?

Vesti bune – livrarea este gratuita!

Despre paine

Care este termenul de valabilitate al painii?

Termenul de valabilitate se afla inscris pe ambalajul fiecarui produs, fiind in general de 3 zile de la data producerii.

Este painea proaspata cand o primesc?

Da, garantam ca painea livrata este proaspat scoasa din cuptor in dimineata zilei de livrare.

Ce contine painea Savoro?

Painea este facuta din faina integrala, faina tip 650, apa, drojdie si maia, sare iodata si un mix de seminte (dovleac, floarea-soarelui, in si susan).

Este painea naturala?

Da, painea este 100% naturala. Nu adaugam faina aditivata, amelioratori, coloranti, emulgatori sau E-uri.

Sunt prezenti alergeni in paine?

Da, painea contine gluten de grau, seminte de susan si floarea-soarelui.

De ce culoarea si consistenta nu este cea a unei paini “negre”?

O paine “neagra” este inchisa la culoare avand miezul uniform si poros doar daca se adauga emulgatori, conservanti si coloranti. Savoro nu distribuie un asemenea produs care ar putea dauna sanatatii consumatorilor.

Informatii aditionale

Pot comanda doar paine?

Savoro integreaza o gama larga de servicii marca “health delivery”. Curand vom deschide serviciul de health delivery cu mancare vegana si vegetariana si un shop online cu produse sanatoase.

Ce fac cand nu gasesc aici raspunsul la intrebarea mea?

Ajuta-ne sa te ajutam. Pentru orice sugestie, propunere sau nelamurire, ne gasesti la adresa noastra de e-mail: office@savoro.ro . Raspunsul il vei primi in cel mai scurt timp.