Despre noi

Healthy Delivery

Savoro este alternativa sanatoasa la conceptul de "office food delivery"

Credem in viata preparatelor. Le definim ca fiind un mix sanatos intre arome, gusturi, texturi si culori echilibrate nutritional pentru a oferi energie si stare de bine organismului.

Credem ca oamenii Savoro sunt pofticiosi, isi doresc meniuri variate si accepta diversitatea culinara ca pe o provocare interesanta, fiind gata oricand de o noua degustare.

Livram la job pentru acasa

Aceasta reprezinta modalitatea prin care Savoro iti asigura necesarul de paine sanatoasa si hranitoare, direct la locul de munca, oferindu-ti cateva minute de respiro in plus.

Painea Savoro poate fi achizitionata prin alegerea unuia dintre cele trei tipuri de abonamente disponibile. Abonamentul necesita reinnoire lunara si poate fi achizitionat de aici

Reteta de familie si ceva mai mult

Reteta Savoro

Painea Savoro urmeaza reteta autentica a painii coapte pe vatra, transmisa din tata-fiu, de mai bine de 5 generatii dar adaptata nevoilor alimentare necesare ritmului de viata alert de astazi.

Datorita aluatului din faina integrala si a continutului divers de seminte: susan, floarea soarelui, in si seminte de dovleac, painea ajuta la mentinerea unui tranzit sanatos si a unei digestii usoare.

Este echilibrata nutritional potrivit raportului optim dintre acizii grasi nesaturati din seminte si vitaminele si fibrele din cereale, fiind indicata pentru o dieta sanatoasa bazata pe alimentatie corecta si sport.